Autitaloista ja unohdetuista

Retrovintageautiotaloestetiikkaa!
Kuvia autiotaloista ja unohdetuista esineistä autioissa sekä muualla maastossa.
Retkeilyn ja maakuntamatkailun eräs hauska muoto. Pistävää homeenkäryä, luhistumisvaaratilanteita ja epämääräinen tieto siitä, että on väärässä paikassa. Niin ja tietenkin sosiaalisten tilanteiden pelko. Eihän tämmöistä harrastusta millään jaksa selitellä ventovieraalle. 😉

Kuvat ovat pääosin Puolangalta, mutta jonkin verran aineistoa on kertynyt myös Oulun seudulta, jossa viimeiset 10 vuotta (vuonna 2014) on tullut pyörittyä.
Nauttikaa tai itkekää. Ihan miltä tuntuu.

2 Comments:

  1. Heip! Olen menossa valokuvailemaan Kainuun suuntaan ja mua kiinnostaisi Puolangan suunnalla olevat autiotalot 🙂 Olisikohan sun mahdollista antaa sijainteja niille? Itse asun Oulussa mutta mulla on sukua Hyrynsalmella ja siellä päin on tullut liikuttua ja kuvailtua. Vastapalvelukseksi voin antaa sulle Oulun autiotalojen sijainteja jos haluat, tai jos tiedän jotain taloja mitä sinä et tiedä 🙂 Mulle voi laittaa mailia osoitteeseen inkeri.jantti@gmail.com. Kiitos!

    • Moikka. Minäpä koitan katsoa kartalta sijainteja, kunhan kerkiän. Valitettavasti suurin osa on lukittuja, mutta muutamia avoimiakin on muutama tiedossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *